Naturvidenskabernes Hus

I februar 2018 åbnede Naturvidenskabernes Hus op for et kunstprojekt der havde fokus på at udfordre beskuerne i mødet mellem menneske og teknologi.

Udstillingen og værkerne, som relaterer til naturvidenskabernes forskellige grene blev støttet af Otto Mønsteds Fond. Udsmykningen indgår som et led i læreprocesserne i huset, hvor mødet mellem kunst og teknologi er en øjenåbner, som kan give eleverne videnskabelig indsigt og inspiration.

”Vi er rigtig glade for kunstværkerne, som har tilført vores runde hus et helt nyt element, som vi tror på kan vække tanker hos vores mange besøgende elever og lærere. Vi er meget taknemlige over støtten fra Otto Mønsteds Fond og Statens Kunstfond, som har gjort det muligt at realisere kunstprojektet.” siger Nanna Seidelin, direktør i Naturvidenskabernes Hus.

Naturvidenskabernes Hus, udvikler anvendelsesorienteret og autentisk undervisning, der skal inspirere flere unge til at vælge en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi til gavn for en fælles bæredygtig fremtid.

www.nvhus.dk

                      Billedresultat for naturvidenskabernes hus