Er du vores nye kollega ?

Otto Mønsteds Fond og Otto Mønsted A/S søger pr. 1. august en studerende med interesse for administration og flair for tal og data.

Som en del af et mindre team hos os får du et afvekslende job, hvor du efter oplæring vil arbejde med f.eks. præsentationer, administration af ansøgninger, bogføring (e-conomics), og gennemlæsning af kontrakter.

Vi forventer at du:

  • Er i gang med en videregående økonomisk eller anden samfundsfaglig uddannelse, hvor erfaring med administration, bogføring eller jura vil være en fordel.
  • Har gode it-kundskaber (superbruger i Microsoft Office pakken) og flair for tal.
  • Er en holdspiller, der er venlig, omhyggelig, tager ansvar, er proaktiv i forhold til arbejdet og rækker ud, hvis du bliver i tvivl om noget.

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er 12-15 timer om ugen og der tages naturligvis hensyn til perioder, hvor du læser til eksamen m.v.

Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og offentligt ansattes Organisationer. Minimumslønnen er 140,56 (1.april 2024). Fondens kontor er på Frederiksberg.

Om os

Otto Mønsteds fond er en erhvervsdrivende fond som udlodder mellem 25 og 30 millioner kroner om året blandt andet til studerende og forskere, der skal ud at rejse i forbindelse med studie eller forskningsprojekt. Se www.omfonden.dk for flere detaljer.

Nærmere oplysning om stillingen kan fås ved at henvendelse til CFO Jan Bay 22 42 20 20 eller direktør Nina Movin.

Ansøgning

Ansøgningsfrist 17. juni 2024. Send ansøgning bilagt CV til CFO Jan Bay JB@ottomoensted.dk