Jobopslag: Administrativ blæksprutte med tjek på detaljen

 

Otto Mønsted søger en administrativ medarbejder til Otto Mønsted A/S og Fondens administrative arbejde. Det er et selvstændigt job på omkring 20 timer om ugen, hvor du primært varetager vores dokumenthåndtering og betjening af bestyrelsen.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

• Forberedelse af bestyrelsesmateriale, referat og upload til bestyrelsesportal for Otto Mønsted A/S og tilhørende selskaber.
• Dokumenthåndtering bredt herunder lånedokumenter, hvidvask, reelle ejere, registrering i Erhvervsstyrelsen etc.
• Introduktion til vores behandling af legatansøgninger ved anvendelse af ansøgningssystem med løbende oversigt over ansøgninger til stipendier og støtte inden for det ingeniørtekniske og merkantile fagområde
• Ad hoc arbejde så som kopiering, scanning, mødeforberedelse etc.

Kvalifikationer
Du er omhyggelig og detaljeorienteret og har en administrativ/økonomisk baggrund og uddannelse som f.eks. advokatsekretær eller lignende. Du har et godt kendskab til bestyrelsesbetjening samt love og regler vedrørende fonde, evt. kapitalfonde, IT, administration og regnskab.

Du er:
• Superbruger i Microsoft Office, bestyrelsesportaler og sikker mail.
• Har juridisk indsigt herunder evt. viden om kapitalfonde.
• Kan uploade indhold til portaler, hjemmesider og SoMe
• Forståelse på brugerniveau for IT- systemer.
• Telefonpasning
• Skriver flydende dansk og forretningsengelsk
• Flair for tal og en proaktiv tilgang til opgaverne

Desuden har du en god analytisk sans, er løsnings- og detailorienteret og kan arbejde selvstændigt med mange forskellige typer opgaver. Du ser løsninger frem for problemer og trives med at have indflydelse på din hverdag.

Vi tilbyder

En arbejdsplads på Frederiksberg med tre kolleger, hvor du har mulighed for at præge indholdet i jobbet, og hvor store såvel som små opgaver skal løses. Vi har en uformel omgangstone og godt humør samt lægger vægt på, at alle bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø.
Løn og ansættelse sker med udgangspunkt i relevant gældende standard/overenskomst.

Otto Mønsted
Otto Mønsteds Fond blev stiftet i 1934 med det formål at bidrage til udvikling af Danmarks handel og industri. Særligt støttes uddannelse af velbegavede og uformuende unge handelsmænd og ingeniør- studerende og kandidater. Otto Mønsted A/S, der ejes 100% af Otto Mønsteds Fond, blev etableret af margarinefabrikanten Otto Mønsted og er i dag et investeringsselskab. Du kan læse mere om Otto Mønsteds Fond og Otto Mønsted A/S på vores hjemmeside www.ottomoensted.dk.

Yderligere oplysninger og ansøgning
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos adm. direktør Nina Movin, tlf. +45 51 17 37 13. Ansøgning med CV sendes med mail til ncm@ottomoensted.dk senest 27. januar med tiltrædelse omkring 1. marts. Ansøgninger vil blive behandlet fortroligt og slettet senest når stillingen er besat.

(Ansøgningsfristen blev den 13. januar forlænget fra den 20. til den 27. januar)