Hjælp til legatsøgning

Den gratis fonds- og legatdatabase grantcompass.dk har udgivet en ny bog. Bogen “Fonde & legater til Studier og praktik i udlandet”er en praktisk vejledning til fonds- og legatsøgning for studerende, der ønsker et studie- eller praktikophold i udlandet. Bogen er skrevet af David Dencker og Tine Brodersen.

”Danmark er det land med flest fonde og legater per person. Det er almennyttige midler. Derfor bør adgangen til at søge disse midler også være lige for alle.”  – David Dencker, forfatter til Fonde & Legater til Studier og praktik i udlandet.

Både søgemaskinen og bogen kan være behjælpelig til at overskueliggøre ansøgningsprocessen, give relevante værktøjer og finde frem til den/de fonde man er ansøgningsberettiget.

Otto Mønsteds Fond er en af fondene, som støtter studerendes studie- eller praktikophold i udlandet. I bogen er Otto Mønsteds Fond inkluderet som en af “The Big Five”, hvilket angiver den største sandsynligheden for støtte ved overholdelse af samtlige af fonden uddelingskriterier. Du kan læse mere om fondens ansøgningskrav HER.